El Murillo supera un Volei Sant Cugat que certifica el descens a Superlliga 2

Voleibol

Publicat el 1/mar/14 per Dani Aguilà

El Club Voleibol Sant Cugat descendeix de forma matemàtica a Superlliga 2 després de caure contra el líder de Superlliga, el Murillo (0-3). Les santcugatenques han mostrat una actitud batalladora contra un conjunt amb més físic i contundència, però no han pogut donar la sorpresa i jugaran la temporada que ve a la categoria de plata del voleibol estatal.

Quan resten quatre jornades per acabar l'actual temporada de Superlliga femenina, el Volei Sant Cugat ja sap que el curs que ve competirà a Superlliga 2. Queden 12 punts en joc, els mateixos que separen el Volei Sant Cugat de l'Aguere, amb el qual té l'average perdut. Una situació que es dóna a la jornada 18 de la temporada, una jornada que ha enfrontat les de Rafa Ruiz al candidat més ferm al títol, el reforçat Murillo.

Malgrat la diferència entre tots dos equips a la classificació, el Volei Sant Cugat ha competit en moltes fases del joc, sobretot en el segon set. En el primer, les visitants han donat bona mostra de la contundència de les seves rematadores, agafant distància en el marcador des del principi i enduent-se la mànega per 13 a 25.

En el segon, de nou el Murillo s'ha distanciat, però les santcugatenques han encadenat una sèrie de jugades plenes de rauxa que les ha apropat en el marcador fins col·locar-se 21-23. L'experiència visitant, però, ha acabat sentenciant el set. En el tercer les de la Rioja han tancat el partit amb certa solvència, si bé les de Rafa Ruiz no han abaixat els braços en cap moment. L'entrenador del Volei Sant Cugat, Rafa Ruiz, analitza el moment actual en clau de futur, assegurant que l'equip pot madurar per acabar guanyant.

Rafa Ruiz

Estem perdent ara per guanyar demà, i és així com ho vivim cada entrenament. Quan arribes a un lloc nou és molt complicat començar guanyant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Ara el Volei Sant Cugat espera certificar la penúltima plaça. Per fer-ho el partit de la setmana que ve és clau, i és que les santcugatenques visiten el cuer, l'UCAM Murcia, que es troba cinc punts per darrere.