El Volei Sant Cugat cau de forma contundent a casa davant el Gran Canària

El Club Voleibol Sant Cugat perd (0-3) davant el Gran Canària i no aconsegueix sumar dues victòries consecutives a Superlliga. Les santcugatenques, ja descendides, s'han quedat sense opcions de guanyar cap dels tres sets que han disputat, tot i plantar cara a l'inici dels dos primers.

El primer set entre el Volei Sant Cugat i el Gran Canària ha estat igualat en els primers compassos, fins l'empat a sis. A partir d'aleshores les visitants han agafat una distància de quatre punts, però les vermell-i-negres han reaccionat tornant a apropar-se a dos. En aquest moment, les canàries han posat una marxa més i han agafat una distància inabastable per sentenciar per la via ràpida (13-25).

El segon intent de les vermell-i-negres ha estat gairebé calcat al primer. Igualtat fins l'empat a sis, lleuger avantatge canari, reacció local i parcial definitiu per a les visitants. Aquest cop, però, les locals han aconseguit fer dos punts més que en el primer set per acabar amb el 15 a 25.

L'emoció de l'últim i definitiu període ha estat més fugaç que en els dos anteriors. L'únic empat ha estat a dos, moment en què el Gran Canària s'ha posat les piles per intentar resoldre ràpidament. Amb el marcador de 9 a 21, les vermell-i-negres han tret l'orgull i l'encert que els ha faltat abans per fer 14 punts tot i deixar escapar de nou la mànega.

El tècnic del Volei Sant Cugat, Rafa Ruiz, lamenta l'actitud que han tingut les seves jugadores durant el partit.

Rafa Ruiz

Podíem haver fet alguna cosa més, era complicat, però en cap moment hem tingut l'actitud necessària per competir.

Al Club Voleibol Sant Cugat li resten dues jornades a la Superlliga. La primera contra un rival d'entitat, el Leadernet, i la segona contra l'Alcobendas, setè.