El Volei SC es converteix en el gran dominador estatal de l'última dècada

El Volei Sant Cugat continua sumant nous èxits / Foto: Volei Sant Cugat

Voleibol

Publicat el 6/mai/14 per Joan Garcia

El Club Voleibol Sant Cugat suma 11 podis estatals en els darrers set anys i converteixen l'entitat de la nostra ciutat en un referent a tot l'Estat espanyol. El darrer èxit assolit ha estat la medalla de plata del juvenil al Campionat d'Espanya d'aquest cap de setmana a Astúries. El president del club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, destaca que la clau dels triomfs és la qualitat dels tècnics i el treball de les jugadores.

El palmarès del Volei Sant Cugat en els darrers sets anys tant en el panorama català com estatal l'han convertit en un club ple d'èxits a les categories infantil, cadet i juvenil. A nivell català, 13 campionats des del 2006 fins el 2014 demostrant el potencial del planter santcugatenc. El 2011 va ser l'any del triplet on el Volei Sant Cugat es va coronar campió català infantil, cadet i juvenil.

En l'àmbit estatal els èxits no s'han aturat amb tres campionats aconseguits per l'infantil al 2011, el juvenil al 2012 i el cadet al 2013. A més cal afegir la Superlliga júnior al 2012. Amb tots aquests números cal buscar les raons d'aquest extens palmarès. El president del Volei Sant Cugat, Miquel Martínez, té clar que la familiaritat i els valors del treball i l'esforç són les claus d'aquesta dinàmica triomfal.

Miquel Martínez

Els entrenadors són l'ADN del club. Hem tingut molta sort amb els tècnics.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les fornades de jugadores de gran qualitat continuen nodrint el primer equip i també les seleccions catalanes i espanyoles de base. Martínez destaca que l'ADN de les jugadores del club és guanyador i de constància en el treball.


Miquel Martínez

Hi ha objectius esportius, motivació i les famílies ajuden.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El Club Voleibol Sant Cugat i l'Alcobendas han agafat el relleu de l'IBSA canari i l'EMEVÉ gallec com a grans dominadors del volei estatal.