La secció del Servei Local de Català (SLC) al ‘Sant Cugat a fons’, ‘L’anell al dit’, se centra aquesta setmana en un dels protagonistes de la tardor, els bolets. L’exdirector del Centre de Normalització Lingüística de Terrassa Ferran Lozano és el convidat de la setmana i repassa tot el vocabulari al voltant d’aquest fong, a […]
Receptes, tècniques i consells per a gaudir dels bolets, a l'espai de gastronomia 'Amb molt de gust'
El xef de l’empresa Health & Cook, Josep Lluís Catalina, ha visitat l’espai ‘Amb molt de gust’ amb consells bàsics per a cuinar i conservar els bolets. Secs o en conserva, Catalina ha fet un repàs de les tècniques que podem fer servir per allargar la temporada boletaire a la nostra cuina i poder gaudir, […]
‘La setmana del Vallès’ ofereix quatre reportatges amb alguns dels temes més destacats que s’han produït al Vallès Occidental en els últims set dies. Aquesta setmana aborda l’esport amb gossos, l’equip ecoRacing de la UPC, la Via Lliure de Sant Cugat i la nova temporada de bolets.

