Societat
Cal Caballu, situat actualment al carrer de la Plana de l’Hospital, és un celler familiar que des de 1968 ofereix vins, licors i caves a granel i embotellats. Encara que la família sempre ha estat vinculada al món del vi, el negoci, un clar testimoni de la transformació de Sant Cugat d’un poble rural vitivinícola […]
Societat
Cal Caballu ja torna a ser al local habitual, al número 3 del carrer de la Plana de l’Hospital. Això sí, ho fa amb la imatge renovada, després d’un d’estiu d’obres. Una rentada de cara pensada, segons ha explicat a Cugat Mèdia el copropietari del negoci Toni Castanyé, per satisfer la clientela. Així, ara a […]
Societat
Cal Caballu es trasllada temporalment a partir d’aquest dimarts per ‘posar al dia’ el seu actual local. Així ho ha explicat el seu copropietari, Toni Castanyé, a Cugat Mèdia. El celler centenari ha decidit modernitzar el local actual ubicat al carrer de la Plana de l’Hospital, on fa prop de trenta anys que hi és. […]
Societat
Cal Caballu ofereix des de principis del segle XX vins i licors a granel i és un testimoni de la transformació de Sant Cugat des d’un poble rural a una ciutat de 90.000 habitants. Toni Castanyer visita la secció ‘Comerços emblemàtics’, que s’estrena al ‘Sant Cugat a fons’ de la mà de Toni Samsó, per […]
Podcast
Jaume Espina arriba a l’espai ‘Històries de Sant Cugat’ acompanyat pel propietari del Celler Cal Caballu, Joan Castañé. Castañé ha fet un repàs dels orígens del celler i n’ha destacat la qualitat dels vins i vermuts que ofereixen des de sempre.
Podcast
Jaume Espina arriba a l’espai ‘Històries de Sant Cugat’ per conèixer les petites grans històries de la ciutat i els seus protagonistes. Aquest dimecres s’acompanya dels fills del bar ‘Caballu Petit’, Eulàlia i Gabriel Castañé. El pare dels convidats va rebre el nom de ‘petit’ per ser el germà menor de la nissaga. Eulàlia i […]