Podcast
Acabats d’entrar a la Quaresma és hora d’aprendre unes quantes receptes fàcils i variades per cuinar els divendres, dia en què antigament no es permetia menjar carn. Acompanyats del propietari de l’establiment de menjars preparats i rostisseria ‘Cap a casa’, Oriol Garcia, hem conegut propostes diferents amb els ingredients de sempre. D’entre els plats destacats […]
Societat
La rostisseria Cap a Casa de menjar casolà per emportar s’ha inaugurat aquest dissabte al carrer de l’Abat Armengol. L’establiment neix amb la idea de tornar a l’essència de la cuina d’abans. Els propietaris oferiran plats típics a l’ast i menjar tradicional com escalivades, canelons, calamars farcits i postres. Els dies laborables l’establiment donarà l’opció […]
Economia
La rostisseria Cap a Casa de menjar casolà per emportar aixecarà la persiana aquest desembre al carrer de l’Abat Armengol. L’establiment neix amb la idea de tornar a l’essència de la cuina d’abans. Els propietaris oferiran plats típics de fer a l’ast i menjar tradicional com escalivades, canelons o calamars farcits, així com postres. Els […]