Serveis
Congelem i descongelem correctament la carn? El carnisser Jaume Valero, de la Carnisseria Sagarra, explica que el més important és ‘filmar la carn amb paper film transparent hermèticament, sense deixar ni un sol centímetre exposat al fred’. A més, ha remarcat que tampoc ‘no té cap sentit, deixar al congelador el producte més de tres […]
Serveis
Les comandes a domicili cada vegada són més habituals. A Sant Cugat, hi ha diverses carnisseries i xarcuteries que t’ho porten a casa. Notícia actualitzada a data de 28/12/2020 Carns Corella Les dues botigues de Carns Corella de la ciutat estan obertes i ofereixen servei a domicili. La comanda mínima per poder fer l’enviament a […]
Economia
L’empresa de productes càrnics Casa Tió obre aquest dijous la primera botiga a Sant Cugat. El comerç, situat al número 10 del carrer de Francesc Moragas, oferirà tot el catàleg de productes de l’empresa com ara carns, embotits i plats preparats. De moment, donarà feina a quatre persones, però els responsables esperen poder contractar-ne fins […]
Economia
L’empresa African Tastes, dirigida pel santcugatenc Simón Fuster, estarà present al Saló de Gourmets de Madrid amb el seu primer producte, Kudu Biltong, un aperitiu sud-africà fet amb encenalls de carn de vedella seca. Des d’aquest dilluns i fins dijous, aquest empresari local amb arrels sud-africanes buscarà nous proveïdors per un ‘snack’ que comercialitza des […]
Economia
L’empresa African Tastes, dirigida pel santcugatenc Simón Fuster, estarà present al Saló de Gourmets de Madrid amb el seu primer producte, Kudu Biltong, un aperitiu sud-africà fet amb encenalls de carn de vedella seca. Entre el 13 i el 16 d’abril, aquest empresari local amb arrels sud-africanes buscarà nous proveïdors per un ‘snack’ que comercialitza […]