Societat
El santcugatenc Joan Carbó és el director de l’Esperit Roca, un projecte del Celler de Can Roca per investigar, crear i divulgar l’elaboració de licors i begudes espirituoses amb segell català. Carbó, enòleg i enginyer agrònom, treballa per crear nous vins i aiguardents inspirant-se en el passat i basant-se ens els productes de la terra. […]
Societat
L’enòleg santcugatenc Joan Carbó oferirà un taller d’elaboració de ratafia casolana a Cal Temerari. La cita tindrà lloc el 16 de juliol i consistirà en una introducció a la cultura de l’aiguardent i les begudes espirituoses casolanes de Catalunya. El període d’inscripcions està obert fins al 8 de juliol. Els interessats hauran d’enviar un correu […]
Societat
El cambrer de vins i mestre de sala d’El Celler de Can Roca, Josep Roca, afirma que ‘l’èxit pot crear immobilisme’ i que cal defugir-lo per poder seguir innovant. El ‘sommelier’ ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que els tres germans encaren el futur amb molta il·lusió i una ‘gran responsabilitat després de ser […]
Cultura
L’Aula d’Extensió Universitària (AEU) per a la Gent Gran organitza aquest dijous una xerrada del sommelier del Celler de Can Roca, Josep Roca. El mitjà dels germans Roca ofereix una conferència que porta per títol ‘El Celler de Can Roca: de bar de barri a fàbrica de somnis’. La cita és a dos quarts de […]