Podcast
Collserola Pagesa aplega des de 2018 disset pagesos i masies de la serra. Entre les seves activitats destaca la gestió del territori, el conreu de productes de proximitat i procurar per la biodiversitat. Nacho Ballesta, director de l’agència de comunicació The Foodtellers, conversa en el magazín ‘Faves comptades’ amb Paul Domènech, de la Masia Can […]
Societat
El tomàquet mandó busca el seu espai al mercat. Es tracta d’una varietat de proximitat, que tot i que escassa, és molt gustosa i versàtil en la gastronomia. I això és el que reivindica la Festa del Tomàquet Mandó, que aquest dissabte ha celebrat la segona edició; avançada enguany, però amb una bona resposta en […]
Societat
La cooperativa agroecològica La Rural de Collserola ha engegat una campanya de crowdfunding per comprar un camió refrigerat després que a principis de juliol s’incendiés i quedés completament calcinat el que ja tenien. Aquest vehicle, que comparteixen La Rural i Collserola Pagesa, els serveix per repartir els productes als menjadors de les escoles públiques de […]