Serveis
Les fruiteries de proximitat de Sant Cugat ja disposen de la fruita del temps amb la qual es poden elaborar batuts saludables i refrescants per a esmorzar o berenar aquest estiu. A més, les botigues de paramenta de la llar com, la Cuinetes o Ferreteria Sabadell, tenen a l’abast diferents tipus de batedores per elaborar-ne […]
Serveis
La botiga Cuinetes i la Ferreteria Sabadell s’han afegit a la plataforma SlowShopping.cat. Notícia actualitzada a data de 04/01/2021 Cuinetes Cuinetes Cook Shop és una botiga especialitzada en tota mena d’articles de cuina, que es troba al carrer Valldoreix. Troba cassoles, paelles, estris de cuina, kits d’esferificacions, articles de pastisseria, etc. A més, l’establiment ofereix […]
Podcast
La creadora del blog Cuinetes, Sílvia Soto, ha visitat l’espai de gastronomia amb una proposta estiuenca per a tots els gustos. L’oferta de Soto va des del refrescant gaspatxo de cireres, anxoves i parmesà fins a l’smoothie de taronja, plàtan, maduixes i iogurt passant per l’amanida piamontesa. Però les propostes també inclouen un parell d’activitats […]
Podcast
La creadora del blog Cuinetes, Sílvia Soto, ha visitat l’espai de gastronomia amb un menú nadalenc que fuig dels típics plats per aquestes dates. El menú de Nadal proposat per Silvia Soto Primer plat Amanida de salmó fumat i tomàquet amb crema d’alvocats Segon plat Canelons de bolets, foie i confit d’ànec amb falsa beixamel […]
Podcast
L’espai de gastronomia ‘Amb molt de gust’ proposa algunes receptes per a aquest estiu. La responsable del blog ‘Cuinetes’, Siliva Soto, visita el magazín amb un recull de propostes refrescants i fàcils d’elaborar com, per exemple, un gaspatxo amb llagostins, un tàrtar de mango amb alvocat i salmó fumat i uns canelons d’albergínia amb salsa […]
Podcast
Aquesta setmana l”Amb molt de gust’ està dedicat a un producte de temporada: el calçot. Sília Soto del blog de cuina ‘Cuinetes’ i el cap de producció agrària de la cooperativa l’Ortiga, Kevin Fisher, arriben a la secció per parlar dels secrets d’un bon calçot, com cal cuinar-lo i, sobretot, com s’ha d’acompanyar.
Podcast
Aquest dijous, Sílvia Soto, del blog ‘Cuinetes’, torna a l’espai gastronòmic del ‘Sant Cugat a fons’ per proporcionar-nos algunes receptes nadalenques. El brou, el pollastre i els canelons són els àpats tradicionals per aquestes dates, però la Sílvia fa un repàs a nous ingredients i idees que donaran un valor afegit al plat.