Societat
Les pastisseries de Sant Cugat estan immerses aquests dies en la temporada més intensa de l’any. L’època de Nadal representa el període de més feina per als pastissers, amb una intensa activitat que s’estén fins a dia de Reis. Aquesta concentració de treball obliga els artesans a ampliar els seus equips i a treballar intensament […]
Societat
Els santcugatencs poden fer-se aquesta Setmana Santa amb la Mia. Es tracta de la mona escollida enguany pel projecte ‘Mones de ciència’, organitzat per la Universitat de Barcelona i el Gremi de Pastisseria de Barcelona que proposa la creació d’una mona de Pasqua amb la qual es fomenti la cultura científica. En aquesta ocasió, la […]
Societat
Amb la proximitat de Nadal, torna a moltes pastisseries de Sant Cugat un dolç d’origen italià que a poc a poc s’ha convertit en unes postres essencials en els dinars i sopars d’aquesta època festiva. Aquest pastisset de brioix, que es pot omplir de xocolata, fruites confitades o panses, és el panettone, i a la […]
Societat
Setmana Santa és una temporada de pastissos i mones. Les pastisseries i xocolateries santcugatenques ho tenen tot a punt per a aquesta tradició tan llaminera. Cugat Mèdia ha fet una ruta per descobrir els millors dolços de Setmana Santa del municipi. Alguns dels locals on es podran comprar mones són el Petrixol del carrer de […]
Societat
Setmana Santa és una temporada de pastissos i mones. Les pastisseries i xocolateries santcugatenques ho tenen tot a punt per a aquesta tradició tan llaminera. Cugat Mèdia ha fet una ruta per descobrir els millors dolços de Setmana Santa del municipi. Alguns dels locals on es podran comprar mones són el Petrixol del carrer de […]
L'Entrevista
Setmana Santa és temps de misses, processons, festes, però també de dolços i mones. Una de les xocolateries més premiades de Sant Cugat és Dolç, del pastisser francès Yann Duytsche, i és coneguda pels seus panettones, amb els quals ha guanyat els premis de millor panettone artesà de l’Estat els anys 2016 i 2021, i […]
Societat
Nadal és temps de dolços, torrons i neules, i a Sant Cugat hi ha alguns negocis que són autèntics especialistes en les postres més nadalenques. Els seus responsables expliquen els secrets que fan tan bons aquests dolços i quins són els productes estrella per aquest Nadal. View this post on Instagram A post shared by […]
Societat
Les vacances de Setmana Santa no poden acabar-se fins que no s’han menjat els dolços més típics d’aquestes festes: la mona i les figures de xocolata. La tradició dicta que els padrins han de regalar la mona als fillols, i Cugat Mèdia ha anat a tres pastisseries de Sant Cugat (Sàbat, Petritxol Sant Cugat i […]
Societat
La pastisseria Dolç de Sant Cugat, amb Yann Duytshche al capdavant, ha guanyat el premi al millor panettone de l’Estat. Ho ha fet en la categoria de panettone clàssic en el concurs que convoca l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona, que també guardona el millor panettone de xocolata. En aquest cas, el premi ha […]
Societat
El torró de crema cremada és el dolç estrella del Nadal a Sant Cugat. Tot i això, els santcugatencs aposten cada vegada més per la innovació que ofereixen les pastisseries. El torró de mojito de la pastisseria Sàbat i el tronc de nadal amb caramel i gingebre de Dolç són algunes de les novetats. Els […]