Societat
Les festes de Castanyada i Halloween sovint significa haver de controlar el consum de dolços dels més petits. Per evitar ensurts, els experts recorden que l’important és mantenir una bona higiene dental al llarg de l’any i mantenir sempre a ratlla la ingesta de sucre. El doctor Fran Guinot, responsable de l’àrea d’odontopediatria a la […]
Serveis
Quin varietat o gust de torró escollir o quin pastís o coca lliga més amb les festes nadalenques és una de les decisions d’aquesta època, en què la gastronomia hi juga tradicionalment un paper molt destacat. Els mestres pastissers Jaume Sàbat i Eugeni Muñoz han mostrat a Cugat Mèdia els aspectes que més hem de […]
Serveis
El gelat de l’àvia és el gelat estrella de la mítica gelateria de Sant Cugat, Joan Pros. Explica el mateix mestre pastisser que és un gelat únic els origens del qual provenen del món de la pastisseria. Hem volgut descobrir què el fa especial i quina història hi ha al darrere, pots veure-ho al vídeo.
Podcast
Aquest dimarts l’autor del blog ‘La hora del Bagel’, David Valdivia, arriba a la secció gastronòmica del ‘Sant Cugat a fons’. Hi fa un repàs dels establiments on trobarem els croissants més saborosos i altres dolços d’arreu del món.