La relació entre cuina i nutrició ha evolucionat molt en els darrers anys, tot i que la informació sobre aquests canvis arriba a la població de manera lenta i fragmentada. El director executiu de The Playcook, Gerard Pinto, ha explicat al ‘Faves comptades’ que la nutrició és la base teòrica de la cuina, i que […]
Investigadors d’Espanya, Itàlia i Noruega aporten nous coneixements sobre com la majoria dels peixos marins actuals, anomenats teleostis, van desenvolupar mecanismes d’hidratació. Concretament, han descobert com els avantpassats dels actuals peixos de mar van passar de l’aigua dolça i van conquerir els oceans, i ho han publicat a la revista Molecular Biology and Evolution. L’estudi […]
‘El Pou’ presenta l’última part de la conversa amb Mossèn Emili Marlés, impulsor del curs Science and Faith, que explora la relació entre ciència i fe des del punt de vista teològic. En aquesta ocasió se centra en el curs ‘Home i Cosmos’.
El doctor en Física Ricard V.Solé imparteix aquest dijous la conferència ‘El futur de l’evolució i el futur de l’espècie humana’. La xerrada forma part del cicle ‘Ciència i Cultura’ de l’Associació Astronòmica Sant Cugat Valldoreix (AASCV) i tindrà lloc a la sala de conferències del Claustre del Monestir a les vuit del vespre. Solé […]

