Podcast
Els pèsols i les faves han estat els protagonistes de l’espai ‘Amb molt de gust’ d’aquest dilluns. La responsable del blog Cuinetes, Sílvia Soto, ens ha portat receptes amb aquests dos productes a cavall entre l’hivern i la primavera. D’entre les propostes amb pèsols podeu aprendre a elaborar una crema de pèsols com la de […]
Podcast
L’espai ‘Amb molt de gust’ repassa algunes receptes d’arrossos amb el cuiner a domicili de Health and cook i col·laborador del mercat de Torreblanca, Josep Lluís Catalina. El xef ha compartit els secrets per fer una bona paella i ha explicat la base per cuinar un bon risotto i l’arròs amb llet.
Podcast
El gerent d’El Trono del Jamón, Jordi Lloret, ha patentat un snack de productes de porc ibèric i formatge curat. Lloret ha destacat que el producte neix de la necessitat de consumir un producte sa i de qualitat entre hores per fer passar la gana. La intenció és comercialitzar-lo, pròximament, al seu establiment, supermercats, àrees […]
Podcast
S’apropa la Setmana Santa i amb ella una de les tradicions més dolces, les mones de Pasqua. L’espai gastronòmic ‘Amb molt de gust’ dedica els seus minuts a conversar amb el director general de Chocolat Factory, Vladimir Fileski, i el gerent de la pastisseria Dolç, Yann Duytsche. El dos expliquen com es preparen els dies […]