Podcast
La gelateria italiana Badiani ha fet un any a Sant Cugat. Florence Manesci, representant a la península Ibèrica, ha fet balanç d’aquest primer any a la ciutat i afirma amb satisfacció que “Sant Cugat ens estima i ens ha reconegut com un producte de qualitat”. Manesci ha explicat al ‘Connectats’ els secrets d’elaboració d’un autèntic […]
Societat
La mel de l’abellaire santcugatenc de Collserola, Eric Barbero, s’ha convertit en un gelat d’èxit aquest estiu a la gelateria Uaala! De Vallvidrera. Després d’uns mesos a la venda, el que havia de ser un producte puntual, s’ha convertit en un dels més venuts d’aquest establiment de Vallvidrera: un gelat de mel de Collserola. La […]
Societat
L’estiu és època de molta calor, i amb la calor arriben les ganes de menjar gelats. Si hi ha algú que sap fer-ne a Sant Cugat és Joan Pros, que enguany fa 38 anys que es dedica a l’ofici. Diverses generacions han pogut tenir el privilegi d’anar a la seva gelateria i tastar tot de […]
Societat
Una nova gelateria ha obert les portes a la plaça de Sant Pere, davant del Mercat Vell. Es tracta de ‘Voglio’, que en italià vol dir ‘jo vull’, i que ofereix una carta amb més d’una vintena de gustos. Tots els gelats s’elaboren al mateix local amb llet fresca i 100% ecològica. Els seus propietaris, […]
Serveis
El gelat de l’àvia és el gelat estrella de la mítica gelateria de Sant Cugat, Joan Pros. Explica el mateix mestre pastisser que és un gelat únic els origens del qual provenen del món de la pastisseria. Hem volgut descobrir què el fa especial i quina història hi ha al darrere, pots veure-ho al vídeo.