Podcast
Un equip de recerca del Servei de l’Aparell Digestiu de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa ha fet un avenç significatiu en el diagnòstic de la malaltia celíaca. La troballa, publicada a la revista ‘Nutrients’, permet diferenciar amb precisió la celiaquia de la sensibilitat al gluten no celíaca en pacients que ja segueixen una dieta sense gluten, obrint […]
Economia
La fleca sense gluten [0% Gluten] obrirà un establiment al carrer Major de Sant Cugat. El local s’inaugurarà oficialment dijous de la setmana que ve amb una carta de productes pensats per a les persones que pateixen celiaquia. En aquest local, s’elaborarà tot el producte a l’obrador propi. També hi haurà una zona degustació. La […]
Societat
La Xurreriasantcugat celebra aquest dissabte el primer aniversari dels xurros sense gluten. Fa un any que aquest establiment es va convertir en l’única xurreria de Catalunya a oferir aquest producte apte per a celíacs. Per celebrar l’aniversari i els 38 anys de feina a la ciutat, la xurreria convida els santcugatencs a acostar-se a la […]