El Nadal és una de les èpoques més esperades per al sector de la restauració. Una bona campanya aquest mes de desembre pot representar fins a un 30% de la facturació del negoci. Les famílies ja s’han anticipat fent les seves reserves, fins al punt que els restaurants de la comarca estaran fregant el 100% […]
L’historiador local José Fernando Mota dedica l’espai ‘República, guerra i franquisme’ a les revolucions socials que van tenir lloc a Sant Cugat amb l’inici de la Guerra Civil el 1936. Unes revolucions que es van desenvolupar en l’àmbit rural, de la indústria, del comerç i de l’habitatge, entre d’altres. En aquesta etapa prebèl·lica, cal destacar […]
El president del Gremi de Restauradors, Xavier Vendrell, veu bé els nous horaris d’hivern, que allarguen mitja hora la presència de terrasses, però assenyala que de cara l’estiu cal revisar-los ja que creuen que la restricció d’enguany els ha perjudicat. Pel que fa a les zones amb horari específic, l’entitat hi està en contra tot […]

