El ‘Sant Cugat va de tapes’ ha posat punt final aquest diumenge a una edició que s’acosta a les xifres anteriors a la pandèmia. Segons les dades facilitades pel Gremi de Restauració de Sant Cugat, s’han venut 28.600 tapes, una xifra que supera en gairebé 6.000 les de l’edició anterior, que va tancar amb 23.000 […]
Fa més de 60 anys el restaurant Rancho El Paso obria portes a la Floresta. Era el projecte d’en Gerard Gómez, un home que als matins treballava en una empresa farmacèutica i a la tarda feia de barber en una habitació de casa. Amb l’ampliació de la casa amb dos locals va decidir emprendre amb […]
No només els municipis de costa o més turístics tenen problemes per trobar cambrers aquest estiu. El sector de l’hostaleria de Sant Cugat també ho està notant. Després de dos anys marcats per la Covid-19, molts cambrers que van quedar-se sense feina s’han reciclat i format per deixar enrere una ocupació marcada pels mals horaris, […]
Sant Cugat acollirà una prova pilot de formació en hostaleria per a persones a l’atur i amb dificultats per entrar al mercat laboral. El projecte, amb una part teòrica i una altra pràctica a diferents restaurants de la ciutat, està adreçat a majors de 16 anys i es desenvoluparà del 5 d’octubre al 23 de […]

