El nou restaurant santcugatenc VdGust ha estat el primer establiment que visita la secció ‘Amb molt de gust’ aquesta temporada. El seu propietari, Oriol Gràcia, ha explicat quines són les propostes gastronòmiques que s’ofereixen i ha valorat molt positivament la resposta dels clients en els dos primers mesos de funcionament. A més dels productes ibèrics […]
El Forn Ibèric de Sant Cugat està situat a la serra de Collserola, al costat de l’Ermita de Sant Adjutori. Tot i que no se sap amb seguretat si és ibèric, ja que podria ser romà o medieval, es diu que és ibèric perquè a l’entorn s’han trobat fragments de ceràmica d’aquella època.
El Forn Ibèric de Sant Cugat està situat a la serra de Collserola, al costat de l’Ermita de Sant Adjutori. Tot i que no se sap amb seguretat si és ibèric, ja que podria ser romà o medieval, es diu que és ibèric perquè a l’entorn s’han trobat fragments de ceràmica d’aquella època.

