Societat
El restaurant de menjar japonès Kitsune ha anunciat a través de la seva pàgina web l’obertura d’un nou establiment de menjar per emportar a Sabadell, concretament al carrer Tres Creus número 79. Kitsune Sushi Bar va obrir les portes a Sant Cugat, ara fa vuit anys, de la mà de tres joves santcugatencs amb la […]
Serveis
El restaurant japonès Teikit segueix obert per portar el menjar amb servidors propis a les cases dels santcugatencs. Tal com asseguren al seu compte d’Instagram, a causa de l’estat de l’alarma, el menjar es prepara ‘en un entorn 100% segur’ seguint els protocols establerts pel Ministeri de Sanitat. Que ‘el moment Teikit’ faci més amè […]
Societat
L’empresa de sushi a domicili Instamaki arriba a Sant Cugat, amb una proposta gastronòmica que aposta per un producte d’alta qualitat, un ràpid servei d’entrega i una atenció al client propera. L’oferta inclou plats típics de la cuina japonesa com uramakis, yakisobas, ramen, makis, nigiris, sashimi o gunkan, que es poden demanar per peces o […]
Cultura
El violoncel·lista japonès resident a Sant Cugat Taichi Tsukumo ofereix aquest dijous a les vuit del vespre un concert de violoncel clàssic a l’Ateneu Santcugatenc, amb entrada gratuïta. Es tracta de la primera proposta de la tercera edició del cicle ‘La Cambra de l’Ateneu’, que pretén fugir del concepte clàssic de la música de cambra […]
Economia
El restaurant japonès Dakidaya obre les portes aquest dijous al carrer de Sabadell. L’associació Dakidaya, que oferia esdeveniments gastronòmics de degustació a casa del xef Roger Edo, es transformarà d’aquesta manera en restaurant per tenir servei de cuina diari i trobades gastronòmiques cada setmana. La iniciativa de Dakidaya va néixer al 2013 i ha arribat […]
Societat
El restaurant japonès Dakidaya obrirà les portes a Sant Cugat aquest setembre. L’associació Dakidaya, que oferia esdeveniments gastronòmics de degustació a casa del xef Roger Edo, es transformarà d’aquest manera en restaurant per tenir servei de cuina diari, a més de trobades gastronòmiques cada setmana. La iniciativa de Dakidaya va nèixer al 2013 i ha […]
Economia
El restaurant japonès Shi Man To ha obert les portes aquesta setmana a Sant Cugat després de 10 anys d’experiència a Barcelona. El xef i propietari Kou acumula 30 anys de trajectòria professional i dirigeix la cuina des dels inicis del restaurant. Kou explica a Cugat.cat per què s’han traslladat a Sant Cugat. Segons el […]