Els licors i les begudes espirituoses han protagonitzat aquest dilluns l’espai ‘Amb molt de gust’. El santcugatenc Joan Carbó ens ha presentat el seu últim projecte, Rajolí, una companyia artesana de licors amb arrels locals que ja ha començat a comercializar el seu producte. Carbó ens ha parlat del mètode d’elaboració, destil·lat en alambí de […]
El santcugatenc Joan Carbó és el director de l’Esperit Roca, un projecte del Celler de Can Roca per investigar, crear i divulgar l’elaboració de licors i begudes espirituoses amb segell català. Carbó, enòleg i enginyer agrònom, treballa per crear nous vins i aiguardents inspirant-se en el passat i basant-se ens els productes de la terra. […]
L’enòleg santcugatenc Joan Carbó oferirà un taller d’elaboració de ratafia casolana a Cal Temerari. La cita tindrà lloc el 16 de juliol i consistirà en una introducció a la cultura de l’aiguardent i les begudes espirituoses casolanes de Catalunya. El període d’inscripcions està obert fins al 8 de juliol. Els interessats hauran d’enviar un correu […]

