Al maig del 2016, el Celler del carrer de Santa Maria abaixava definitivament la persiana. L’emblemàtic comerç obria les portes l’any 1949 i començava amb la venda de vins al detall. Era l’any 1992 quan el Celler es convertiria en un establiment de vins especialitzat i s’hi afegiria un petit restaurant per tastar vins de […]
El vi ha estat el protagonista absolut de l’espai gastronòmic d’aquest dimarts. L”Amb molt de gust’ ha convidat el propietàri del Celler Santa Maria, Josep Gómez. Aquesta setmana s’ha donat a conèixer la seva decisió d’abaixar la persiana després de 67 anys a la ciutat amb l’objectiu de dedicar-se a la producció del vi Maius, […]
El Celler del carrer de Santa Maria abaixarà definitivament la persiana aquest cap de setmana després de 67 anys d’activitat a Sant Cugat. El celler va obrir portes al 1949 i es dedicava aleshores a la venda de vins al detall. 25 anys més tard, al 1974, els pares de l’actual propietari van començar a […]

