L'Entrevista
Si has menjat alguna vegada al restaurant la Flama de la Bolera, segur que hi has parlat. És la cara visible de l’establiment considerat ”el germà petit” de la Bolera, la dona que ho sap tot del restaurant i de la seva clientela. Luly Loor, l’actual directora de la Flama, recorda els seus inicis com […]
Societat
Cugat Mèdia afronta una nova temporada carregada de novetats. El nou magazín matinal de Ràdio Sant Cugat, ‘Faves comptades’; l’aposta per les produccions audiovisuals i una nova web i imatge corporativa marquen el full de ruta del mitjà públic de la ciutat. Tot plegat s’ha presentat aquest divendres al ‘Faves comptades’, que s’ha fet en […]
Societat
La Flama de La Bolera s’ha convertit aquest divendres en l’estudi del magazín de Ràdio Sant Cugat ‘Faves comptades’. Aquest trasllat puntual ha servit per celebrar una efemèride molt especial: el 40è aniversari del restaurant La Bolera. Ramon i Mamen Masó, com a segona generació de propietaris de l’establiment, i una colla de clients fidels […]
Economia
La Flama de la Bolera ja funciona a ple rendiment. El segon local de l’històric restaurant La Bolera, que va obrir fa 35 anys, ofereix cuina a la brasa ininterrompudament durant tot el dia, des de les vuit del matí fins les vuit del vespre de dilluns a dijous i fins la mitjanit els divendres […]