Economia
Empreses, plataformes, experts de diferents àmbits i administracions públiques participen aquest divendres i dissabte a la Rambla de la Innovació d’Esade en el primer ‘Food Waste Hackathon’, un esdeveniment per generar solucions creatives i innovadores al malbaratament alimentari. Es tracta del primer ‘hackathon’ que tracta aquesta problemàtica a l’Estat espanyol i que s’engloba dins del […]
Podcast
El Tastets del Ve de Gust tindrà lloc entre aquest dissabte i el de la setmana vinent a Sant Cugat. 40 establiments de restauració oferiran les seves especialitats a un preu fix d’entre 2,5 i 3,5 euros. En paral·lel, hi haurà activitats i propostes relacionades amb el món de la gastronomia. N’hem parlat amb Mayte […]
Societat
La Fira de Sant Ponç ha omplert un any més la plaça d’Octavià de productes artesans d’alimentació saludable durant tot el dissabte. Una quinzena de paradistes ha ofert des de les nou del matí una gran varietat d’aliments artesans i de qualitat com mel, dolços i caramels, herbes, embotits, formatges, fruita i verdura. Els paradistes […]
Podcast
La iaia Pepita ha participat del primer espai d’humor del 2018 tancada al lavabo de casa seva. Una indigestió provocada pel sopar de Cap d’Any l’ha obligat a intervenir telefònicament per parlar de l’actualitat.
Economia
L’empresa especialitzada en envasat de productes farmacèutics i alimentaris Klöckner Pentaplast ha instal·lat a Sant Cugat el seu ‘kp i.center’, un espai on s’ofereix als clients de l’empresa solucions per al llançament dels seus productes. L’espai, amb un equip d’experts en marxandatge, té instal·lacions d’elaboració de prototips, un supermercat i un centre de desenvolupament. El […]
Economia
La franquícia basca Croqueta y presumida, especialitzada en venda de croquetes per fer a casa i per fregir-les, ha arribat aquesta setmana a Sant Cugat amb l’obertura d’una botiga al 49 del carrer de Valldoreix. La cadena també ofereix productes de xarcuteria i plats precuinats. Croqueta y presumida té establiments arreu de l’Estat espanyol i […]
Podcast
El ‘Sant Cugat a fons’ parla sobre com i què mengen els nens des de la perspectiva escolar i familiar. La dietista de Paidos, Marisa Cera, la coordinadora de l’escola Joan Maragall, Ester Mula, i les mares de l’escola Hatikva, Liza Dardik, i Anna Crivillé, ens apropen la importància d’oferir una dieta sana i equilibrada […]