La literatura relacionada amb el món de la gastronomia pot ser una opció atractiva aquest Sant Jordi per als amants de la cuina, les tradicions culinàries i els sabors. Nacho Ballesta, director de l’agència de comunicació The Foodtellers, ha compartit al magazín ‘Faves comptades’ alguns dels títols a tenir en compte a l’hora de completar […]
En un món cada cop més globalitzat les fronteres entre diferents gastronomies també es van desdibuixant. A aquest fenòmen, el director de l’Agència de Comunicació Foodtellers, Nacho Ballesta, l’anomena colonialisme gastròmic. En una conversa al magazín ‘Faves comptades’, l’expert en gastronomia ha reflexionat sobre la influència que té la gastronomia d’arreu del món a la […]
La pizza, reconeguda per la UNESCO com a patrimoni immaterial de la humanitat des del 2017, ja forma part de la dieta de moltes persones. Tant és així, que Sant Cugat compta enguany amb dos establiments seleccionats entre les 50 millors pizzeries artesanes d’Espanya, segons la guia 50 Top Pizza: el Mecànic pizza i el […]

