Podcast
S’acosten dies d’àpats importants que combinen a la perfecció amb vins de molts tipus diferents. De totes les combinacions possibles i criteris n’ha parlat Oleguer Martí, propietari de Vins Noe, al magazín ‘Sant Cugat a fons’. L’escudella i carn d’olla marida amb el cava L’escudella i la carn d’olla, un àpat clàssic català pel dia […]
Podcast
El cava és un producte que ha vençut l’estacionalitat i ara és present en qualsevol moment i en qualsevol àpat al llarg de l’any. Però coneixem quin és el procés d’elaboració del cava i les seves característiques? El propietari de Vins Noé, Oleguer Martí, ha explicat al ‘Sant Cugat a fons’ com es fa aquest […]
Podcast
Oleguer Martí, de Vins Noé visita aquesta setmana la secció ‘Vins’ del magazín ‘Sant Cugat a fons’ per endinsar-se en una de les denominacions d’orígen més reconegudes a àmbit nacional i internacional, els vins del Priorat. Martí repassa les principals característiques d’aquests vins, la forma de producció i com en menys de 50 anys han […]