Amb la proximitat de Nadal, torna a moltes pastisseries de Sant Cugat un dolç d’origen italià que a poc a poc s’ha convertit en unes postres essencials en els dinars i sopars d’aquesta època festiva. Aquest pastisset de brioix, que es pot omplir de xocolata, fruites confitades o panses, és el panettone, i a la […]
Nadal és temps de dolços, torrons i neules, i a Sant Cugat hi ha alguns negocis que són autèntics especialistes en les postres més nadalenques. Els seus responsables expliquen els secrets que fan tan bons aquests dolços i quins són els productes estrella per aquest Nadal. View this post on Instagram A post shared by […]
La pastisseria Dolç de Sant Cugat, amb Yann Duytshche al capdavant, ha guanyat el premi al millor panettone de l’Estat. Ho ha fet en la categoria de panettone clàssic en el concurs que convoca l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona, que també guardona el millor panettone de xocolata. En aquest cas, el premi ha […]
El torró de crema cremada és el dolç estrella del Nadal a Sant Cugat. Tot i això, els santcugatencs aposten cada vegada més per la innovació que ofereixen les pastisseries. El torró de mojito de la pastisseria Sàbat i el tronc de nadal amb caramel i gingebre de Dolç són algunes de les novetats. Els […]
L’espai ‘Amb molt de gust’ fa un repàs dels dolços que poden formar part dels àpats d’aquest Nadal. El mestre pastisser de l’establiment Dolç, Yann Duytsche, ha visitat la secció gastronòmica del magazín per parlar d’algunes de les especialitats de la seva pastisseria com el ‘panettone’, el tronc de Nadal i el torró de coco […]
La pastisseria Dolç, situada al carrer de Josep Puig i Cadafalch, ha guanyat el premi al millor ‘panettone’ artesà de l’Estat espanyol, que entrega el Gremi de Pastissers de Barcelona. L’establiment dirigit per Yann Duytsche des de fa una dècada ha estat la millor de les 22 pastisseries que s’han presentat al guardó i ha […]

