Els pastissers artesans de Sant Cugat encaren la Castanyada amb optimisme amb una previsió de vendes de panellets semblant a la de l’any passat. D’aquests dolços tradicionals, els preferits dels santcugatencs segueixen sent els de pinyons, tot i que als mostradors tampoc en falten de coco i xocolata, entre d’altres. Així ho han explicat pastissers […]
L’any 1951 van obrir a Sant Cugat dos dels seus comerços més emblemàtics. Pinturas Cabanas i Pastisseria Sàbat. Les dues botigues situades al carrer Santiago Rusiñol. Primer ho va fer Pinturas Cabanas, el maig de 1951, i després la pastisseria Sabat, l’1 de novembre del mateix any, 5 mesos i mig més tard. Cugat Mèdia […]
Mones de Pasqua tradicionals amb Disney com a protagonistes o noves tendències com ‘Among Us’, TikTok i ‘Fortnite’ encapçalen les principals novetats d’enguany. Com cada any, les figures de Pepa Pigg, Mickey i Minnie han tingut molta acceptació entre els infants. Cugat Mèdia s’ha endinsat en aquest món amb diferents imatges a través de la […]
Laia Sánchez, de 4 anys, ha guanyat la mona de Cugat Mèdia i que ha estat eleborada per la Pastisseria Sàbat. Els nens i nenes han participat fent el dibuix del pastís tradicional de Dilluns de Pasqua i enviant la seva fotografia. Cugat Mèdia mostrarà tots els dibuixos a través d’una fotogaleria aquest diumenge.
La Pastisseria Sàbat s’ha sumat a la campanya #Capnensensemona per entregar mones a domicili des d’aquest dilluns i fins al 13 d’abril. Les comandes s’hauran de fer als telèfons 93 674 01 79 o al 93 674 79 47 i s’entregaran a domicili a través de l’empresa Coolmado. El gerent de Pastisseria Sàbat, Jaume Sàbat, […]
Tres comerços de Sant Cugat Comerç (StC) participen en la prova pilot que l’associació ha engegat per provar la plataforma de digitalització del petit comerç MyBloo. A la Farmàcia Santa Maria, la Pastisseria Sàbat i Icaro es prova només una part del servei, la que ofereix pantalles de cartelleria digital personalitzables. Quan acabi el període […]
Cada dimarts el ‘Sant Cugat a fons’ obre el seu espai gastronòmic per apropar els millors locals, productes i establiments de la ciutat. Aquesta setmana dedica els seus minuts a parlar de les postres nadalenques amb Jaume Sàbat, que comenta les novetats que trobem a les seves pastisseries. Alguns dels ingredients més típics d’aquestes dates […]

