Societat
D’ametlla, de xocolata, de codony, de coco i de cafè. Aquests són només alguns dels panellets que, des de fa anys, es fan a la pastisseria Sàbat. Ara bé, si hi ha un panellet estrella, com explica el pastisser Jaume Sàbat, és el de pinyons. Cugat Mèdia ha entrat a l’obrador de la pastisseria per […]
Societat
Les persones que vagin els dies 31 d’octubre i 1 de novembre a la pastisseria Sàbat del carrer de Santiago Rusiñol a comprar panellets rebran un obsequi. Així és com l’emblemàtic comerç santcugatenc vol celebrar amb els veïns de la ciutat el 70è aniversari de la botiga. La pastisseria Sàbat té preparats uns 2.200 regals […]
Societat
La pastisseria Sàbat celebra enguany el seu 70è aniversari. Va obrir portes el novembre de 1951 i el propietari de la pastisseria, Jaume Sàbat, ha explicat la clau de l’èxit del local al magazín ‘Obert x Vacances’ de La Xarxa, coproduït per Cugat Mèdia. Sàbat també ha parlat del producte estrella de la pastisseria, les […]
Serveis
Quin varietat o gust de torró escollir o quin pastís o coca lliga més amb les festes nadalenques és una de les decisions d’aquesta època, en què la gastronomia hi juga tradicionalment un paper molt destacat. Els mestres pastissers Jaume Sàbat i Eugeni Muñoz han mostrat a Cugat Mèdia els aspectes que més hem de […]
Societat
Les pastisseries de Sant Cugat s’han compromès que, malgrat la situació excepcional que viu el país a causa del coronavirus, tots els infants de la ciutat tinguin l’oportunitat de rebre la seva mona pel Dilluns de Pasqua. Així, pastissers i pastisseres s’han posat mans a la massa i a la xocolata per oferir als padrins […]
Podcast
Els responsables de la fleca [0% Gluten] a Sant Cugat , Jordi Relat i Jordi Guix, han visitat l’espai ‘Amb molt de gust’ per parlar-nos de la proposta gastronòmica de l’establiment obert encara no fa un mes al carrer Major, 25. [0% Gluten], s’emmarca en la franquícia catalana del mateix nom, es defineix com una […]
Societat
El tortell de Reis manté la força de la tradició a la ciutat i es renova amb nous farcits per adaptar-se a les demandes dels clients. Les pastisseries consultades per Cugat.cat asseguren que aquest dolç no ha patit durant la crisi i se n’han mantingut les vendes. També assenyalen que els consumidors cada vegada demanen […]
Societat
La xurreria Comaxurros obrirà al número 37 del carrer del Carme, a tocar del carrer de Santiago Rusiñol, el mes que ve. L’establiment, impulsat per Lluís Estrada i Marc Muñoz, de la pastisseria Canal de Barcelona, que ha guanyat el premi al millor croissant de l’Estat 2016, i la xef Ada Parellada, és el segon […]
Societat
La gelateria El Rocambolesc de Girona, creada per Jordi Roca, ha estat la guanyadora del concurs Millor Pasta de Te de l’Estat 2016, que organitza la publicació ‘Dulcypas’, amb seu a Sant Cugat. Dos establiments santcugatencs, Chocolat Factory i Andonie Pastissers, han rebut una distinció del certamen com a finalistes. La pasta guanyadora és una […]
Societat
La pastisseria Dolç, situada al carrer de Josep Puig i Cadafalch, ha guanyat el premi al millor ‘panettone’ artesà de l’Estat espanyol, que entrega el Gremi de Pastissers de Barcelona. L’establiment dirigit per Yann Duytsche des de fa una dècada ha estat la millor de les 22 pastisseries que s’han presentat al guardó i ha […]
Societat
El tradicional pastís de la mona de Pasqua fet de xocolata és el més venut a Sant Cugat. Pel que fa a les figuretes del pastís, la factoria Disney arrasa entre les preferències infantils, tot i que també en destaquen els ninots del film ‘La Guerra de les Galàxies’. Amb tot, forns i pastisseries asseguren […]