L’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura estima que un terç del menjar que es produeix en el món per al consum humà acaba a les escombraries. En aquest context, el Consell de Ministres va aprovar el 9 de gener un nou projecte de llei de lluita contra el malbaratament alimentari que […]
Des de la seva creació al 2015, el projecte contra el malbaratament alimentari Recooperem ha recuperat més de 95.000 àpats, evitant generar més de 37.000 quilos de residus i arribant a 4.000 famílies a tota la comarca del Vallés Occidental. Això és possible gràcies als participants del projecte, 58 escoles, cinc empreses i un hospital, […]
L’escola Thau torna a posar en marxa, després de mesos d’aturada a causa de la pandèmia, el projecte d’aprofitament alimentari ‘Recooperem’. La iniciativa, que impulsen els alumnes de 4t d’ESO, té dos objectius: assolir les necessitats alimentàries de la població que ho necessiti i reduir el malbaratament alimentari. Tot plegat es fa possible des del […]
Sant Cugat se sumarà l’any vinent al projecte Recooperem, destinat a aprofitar els aliments sobrants als menjadors escolars. En finalitzar els serveis, els aliments aptes per al consum es preparen com a àpats complerts en recipients subministrats pel Consell Comarcal i es congela per a destinar-los a una entitat social o al Rebost Solidari. L’objectiu […]

