El restaurant de tapes i pintxos Telefèric amplia horitzons i obre un local als Estats Units. L’establiment s’estrenarà el 5 de desembre i se situarà a Walnut Creek, una ciutat propera a San Francisco, Califòrnia. El nou espai mantindrà el nom de Telefèric, com els locals que hi ha a Sant Cugat i Barcelona. El […]
El restaurant i espai cultural Terra Dolça tancarà aquest dissabte després d’una dècada al carrer d’Enric Granados. El seu propietari, Guim Pros, ha declarat a Cugat.cat que posa punt final a l’espai per centrar-se en un nou projecte professional en l’àmbit gastronòmic, una oportunitat, ‘que no es podia deixar escapar’. L’espai va néixer el 13 […]
El Grup Vilallonga inaugura aquest dijous al vespre el restaurant Mas Janer, situat al carrer de Guadalajara, a Mira-sol. Per celebrar l’obertura de l’espai, s’hi oferirà un tast dels seus plats, vins, caves i ginebres, acompanyats per la música d’un discjòquei. Mas Janer, guanyadora del certificat d’excel·lencia TripAdvisor, oferirà servei de menú diari i acollirà […]
La diversitat gastronòmica de la ciutat ha mostrat el seu potencial al Sant Cugat Experience amb una gran varietat de parades. Des dels tradicionals entrepans fins a plats orientals i propostes d’autor s’han pogut tastar en els cinc espais de la iniciativa, que ha reunit centenars de santcugatencs. Als voltants del mercat de Sant Pere […]
El cap de cuina del restaurant local Vadebacus, el santcugatenc Álex Clavijo, participa en la segona semifinal de la 6a edició del concurs Cuiner de l’Any (CCA) que se celebra aquest dimecres a l’Escola d’Hostaleria i Turisme (CETT) de Barcelona. Clavijo ha estat un dels quatre cuiners catalans escollits per representar el país a aquesta […]

