La psicòloga i gerent del centre Panta Rei, Gisela Llobet, dedica els minuts de l’espai ‘Benestar emocional’ a parlar de la lleialtat. Llobet destaca que no som prou conscients de la importància de treballar aquest valor, sobretot, amb nosaltres mateixos. Els últims minuts els ha dedicat a fer un repàs d’accions que ens ajudaran a […]
Jaume Espina arriba a l’espai ‘Històries de Sant Cugat’ acompanyat pel propietari del Celler Cal Caballu, Joan Castañé. Castañé ha fet un repàs dels orígens del celler i n’ha destacat la qualitat dels vins i vermuts que ofereixen des de sempre.
Feres és un establiment de menjar i productes naturals per a les mascotes. La seva gerent, Mireia Garcia, visita l’espai ‘L’Empresa’ del magazín per parlar del pinso ecològic i de la seva importància per a la salut de gats i gossos. Feres és un espai on també hi ha servei de guarderia i els divendres […]
Aquest dimecres al ‘Sant Cugat a fons’ abordarem les dades de la memòria 2016 de la delegació local de Càritas amb la treballadora social de l’entitat Marina Pous i el voluntari Rafael Gómez. A dos quarts d’onze del matí, a ‘El Pou’, l’espai de ciència del magazín, descobrirem el projecte Fertilecity. Seguirem amb ‘Benestar emocional’ […]
Creu Roja Sant Cugat-Rubí-Valldoreix arriba al magazín amb consells relacionats amb la calor i el consum d’alcohol per festes. El responsable de comunicació de l’entitat, David Bea, i els voluntaris Daniel Raya i Antonio Tardón han destacat que, per evitar els cops de calor i les insolacions, cal beure molta aigua, encara que no tinguem […]
La directora de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), Neus Sotomayor, passa pel magazín per desgranar la programació de la 32a edició del curs d’estiu de la Unipau, enguany dedicada a l’ús del terror com a arma política. Sotomayor ha fet un repàs de les temàtiques que s’abordaran en companyia de Dolors Bramon, doctora […]
La dietista de Mútua Terrassa Montse Ibarra visita el magazín per parlar-nos dels tipus de greixos que hi ha als productes que consumim. Ibarra ha recordat per què és important el greix per al nostre organisme i ha destacat que el peix blau i l’oli d’oliva són aliments amb greixos sans per al nostre cos. […]
Els alumnes de quart d’ESO de l’institut Leonardo da Vinci protagonitzen l’últim ‘El nostre temps’ de la temporada. Els joves han parlat dels seus records d’infància, de les notícies de l’institut i d’allò que els agrada i el que no els agrada. Hi han participat Júlia Cardona, Lluís Blasco, Gisel Aguer, Tristan Fises, Marta Brustenga […]
El gerent d’El Trono del Jamón, Jordi Lloret, ha patentat un snack de productes de porc ibèric i formatge curat. Lloret ha destacat que el producte neix de la necessitat de consumir un producte sa i de qualitat entre hores per fer passar la gana. La intenció és comercialitzar-lo, pròximament, al seu establiment, supermercats, àrees […]
Els membres d’El Cau Amic Francesc Codonyés i Rosa Maria Marquès tracten el tema dels gats perduts. Per fer-ho, arriben acompanyats per Raffaella Corrias, que va perdre el seu gat, Sammy l’any passat. Després de tres mesos desaparegut, els responsables d’El Cau Amic el van trobar a Mira-sol.
Els cinemes de Sant Cugat renoven la cartellera amb ‘La momia’. Per la seva banda, Cinesa, proposa ‘Pàtria. La llegenda d’Otger Cataló i els nou barons de la fama’ i Yelmo projectarà el film d’animació ‘Capità calçotets’.
La quarta edició del Cicle de Concerts del Castell de Canals, organitzat per l’EMD de Valldoreix, ha arrencat amb la Barcelona Gypsi balKan Orquestra i seguirà amb propostes de música clàssica i tradicional. Un dels reptes de futur del festival és l’arranjament de l’espai per a la comoditat dels assistents i guanyar espai. El vocal […]

