Facilitar l’organització dels àpats i estalviar temps a la família. Per a aquests dos objectius estan treballant aquests dies els professionals de la gastronomia, com la botiga Teca Sabat i la pastisseria Sabat de Sant Cugat. Els nous temps demanen gaudir de la família i no tancar-se a la cuina per a preparar dinars o […]
Sopes i cremes són un recurs indispensable per afrontar el fred d’aquests dies. La cuinera Sílvia Soto ha centrat en aquests plats la secció d’aquesta setmana al ‘Sant Cugat a fons’. De propostes tan atractives i innovadores com un ‘ou poché’ amb sopa de pernil fins a d’altres més conservadores com una clàssica crema de […]
La Castanyada, o el Halloween, és una festa molt relacionada amb la gastronomia. Panellets, xocolata, moniatos i tota mena de dolços animen aquesta celebració, on conviu la tradició catalana amb les novetats arribades de la cultura anglosaxona. Sílvia Soto, del blog Cuinetes, ha intentat, al ‘Sant Cugat a fons’, fer una mescla de les dues […]
La col és una verdura amb moltes propietats, però cal posar-hi ganes per fer-la més atractiva per tots els paladars. La cuinera Sílvia Soto proposa tres receptes per afegir-hi alegria a uns ingredients bàsics en la cuina catalana. Trinxat, xips de kale i cous-cous de coliflor són les tres maneres de preparar-la que planteja l’autora […]
La creadora del blog Cuinetes, Sílvia Soto, ha visitat l’espai de gastronomia amb una proposta estiuenca per a tots els gustos. L’oferta de Soto va des del refrescant gaspatxo de cireres, anxoves i parmesà fins a l’smoothie de taronja, plàtan, maduixes i iogurt passant per l’amanida piamontesa. Però les propostes també inclouen un parell d’activitats […]
Els pèsols i les faves han estat els protagonistes de l’espai ‘Amb molt de gust’ d’aquest dilluns. La responsable del blog Cuinetes, Sílvia Soto, ens ha portat receptes amb aquests dos productes a cavall entre l’hivern i la primavera. D’entre les propostes amb pèsols podeu aprendre a elaborar una crema de pèsols com la de […]
Sílvia Soto, creadora del blog ‘Cuinetes’ i col·laboradora del magazín, ha portat a l’espai ‘Amb molt de gust’ propostes gastronòmiques per gaudir dels productes de la nostra terra. Soto ha aprofitat que acabem d’entrar a la tardor i que s’apropa la Castanyada per fer un repàs de les fires, iniciatives i activitats més destacades de […]
Aquest dimarts l’autora del blog Cuinetes, Sílvia Soto, arriba a l’espai gastronòmic del ‘Sant Cugat a fons’ per fer un repàs dels plats més refrescants per a l’estiu. Tàrtar de mango i alvocat amb salmó fumat, gaspatxo suau de tomàquet amb maduixots i llagostins, ajoblanco de pinyons amb raïm i una nova versió dels musclos […]

