Les darreres dècades, les grans ciutats catalanes i els municipis dels seus entorns metropolitans s’han convertit en un pol d’atracció turística. Aquest fenomen ha tingut un impacte en múltiples àmbits, inclòs el de la gastronomia. Bona part de les cartes dels restaurants inclouen hummus, tàrtar de salmó o tonyina, guacamole i natxos. Aquesta tendència s’ha […]
Quants àpats hem de fer al dia? Cap a on apunta l’evidència científica? Hi ha una dita popular que ens recorda que s’ha d’esmorzar com un rei, dinar com un príncep i sopar com un pobre. Però que hi ha de cert en aquesta frase feta? La veritat és que els últims anys han sorgit […]
Els dinars i sopars de Nadal d’empresa són una cita ineludible per a molts treballadors. Aquesta tradició ha evolucionat en els darrers anys, passant de ser simplement un àpat a una oportunitat per enfortir llaços entre companys fora de l’entorn laboral. The Playcook, una empresa especialitzada en experiències gastronòmiques participatives, ofereix una alternativa original a […]
The Playcook obrirà al maig un nou taller de cuina a Barcelona, entre passeig de Gràcia i Diagonal. Des de 2018 l’empresa santcugatenca ofereix activitats per a adults i infants, empreses i particulars amb molta acceptació, com demostra l’obertura d’aquest segon espai. Gerard Pintó, director executiu i xef, assegura que els agrada definir-se com una […]