Els torrons són una tradició i continuen sent el dolç més típic de Nadal. A Sant Cugat la Pastisseria Sàbat, ja fa alguns anys, que combina en la seva oferta els torrons més clàssics amb d’altres més innovadors en textura, gust i color. De l’origen d’aquest producte típic nadalenc, de la seva elaboració i de […]
Nadal és temps de dolços, torrons i neules, i a Sant Cugat hi ha alguns negocis que són autèntics especialistes en les postres més nadalenques. Els seus responsables expliquen els secrets que fan tan bons aquests dolços i quins són els productes estrella per aquest Nadal. View this post on Instagram A post shared by […]
L’espai de gastronomia ‘Amb molt de gust’ ha fet un recorregut per alguns dels productes més venuts per Nadal. Els torrons de rovell d’ou i de crema cremada són els protagonistes de les nostres taules, i les figues, les prunes i la fruita deshidratada es fan un lloc entre el receptari nadalenc. N’hem parlat al […]
El torró de crema cremada és el dolç estrella del Nadal a Sant Cugat. Tot i això, els santcugatencs aposten cada vegada més per la innovació que ofereixen les pastisseries. El torró de mojito de la pastisseria Sàbat i el tronc de nadal amb caramel i gingebre de Dolç són algunes de les novetats. Els […]

