En els darrers anys, les alternatives a la carn -siguin productes plant-based, els que utilitzen la tecnologia de fermentació (llevats o fongs), o bé la carn cultivada al laboratori- han abandonat el nínxol del veganisme i el vegetarianisme per passar a consumir-se de forma cada cop més generalitzada. Per conèixer l’estat actual de la innovació […]
La tardor pica a la porta i cal tenir a punt els fogons per preparar plats de cullera. Marçal Martínez, propietari de l’establiment L’Altra cuina, comparteix el secret d’un bon brou vegetal que pot servir de base per elaborar altres plats. Pensant en l’arribada de la nova estació i nous productes, el cuiner vegà ofereix […]
El veganisme està a l’alça, fins i tot en el món de la bellesa. Cada vegada hi ha més centres d’estètica i perruqueries que opten per utilitzar productes vegans i ecològics, amb menys químics i més naturals. De fet, recentment ha obert a Sant Cugat un nou establiment, IOL Your Vegan Shop, situat al carrer […]
Les botigues de productes naturals, ecològics i de dietètica també ofereixen servei a domicili dels seus productes d’alimentació. Tot i que es tracta d’establiments d’alimentació -considerats productes essencials- i que, per tant, s’han mantingut durant la pandèmia oberts, amplien els seus serveis amb la distribució a domicili. Notícia actualitzada a data de 16/12/2020 Apiary La […]
Facilitar l’organització dels àpats i estalviar temps a la família. Per a aquests dos objectius estan treballant aquests dies els professionals de la gastronomia, com la botiga Teca Sabat i la pastisseria Sabat de Sant Cugat. Els nous temps demanen gaudir de la família i no tancar-se a la cuina per a preparar dinars o […]
El ‘Gat i gos’ parla aquesta setmana de veganisme amb la periodista Lucía Arana. La secció d’animals del ‘Sant Cugat a fons’, en col·laboració amb El Cau Amic, repassa els detalls d’aquesta pràctica, que consisteix a abstenir-se de menjar i fer servir productes d’origen animal i a adoptar un estil de vida basat en el […]
L’espai de gastronomia ‘Amb molt de gust’ ha convidat Green Bee, un nou restaurant a Sant Cugat, dedicat a la cuina saludable. Mireia Vargas i Atila Sims, socis i propietaris de l’establiment, han visitat el magazín per descobrir-nos l’extensa oferta gastronòmica que proposen. Vargas i Sims han destacat la seva aposta per una cuina vegana, […]
El restaurant Mumbal s’instal·la al carrer de Valldoreix amb la primera proposta de cuina 100% vegana a la ciutat. L’establiment ofereix una carta amb ingredients frescos i amb cap producte d’origen animal, i també té servei per emportar. Una de les seves especialitats són els sucs naturals premsats en fred. La responsable del local, Verónica […]

