El Celler Modernista ha acollit la Festa del Vi Novell i que per primera vegada ha tingut a Sant Cugat com centre neuràlgic aquest dissabte a la tarda al Celler Modernista. Vins blancs i negres i nascuts aquest 2022 s’han mostrat a través de 13 expositors amb denominacions d’origen de Terra Alta, Penedès, Pla de […]
L’interès pels vins, el seu origen, la terra que els acull, el paissatge i els sabors ens porten, d’un temps ençà, a parlar de la cultura del vi. De com ha evolucionat el sector i el producte fins els nostres dies han parlat dos experts amb celler propi: Ramon Masip, del Celler Cairats (DO Montsant), […]
El vi santcugatenc Maius apareix a la sèrie de Netflix sueca ‘Bonus Familjen’. El propietari d’aquesta marca, Josep Gómez, ha explicat a Cugat Mèdia que la seva presència no va ser pactada i és un “coincidència”, ja que un dels països on exporta el seu vi és precisament Suècia. Gómez admet, però, que ha tingut […]
Viatjar a les terres de l’Empordà sense sortir de Sant Cugat ha estat possible gràcies a la proposta del VíVid InSòlit, un màping interactiu d’uns 25 minuts de durada, que ha transportat els assistents a través de música, olors, sabors i, fins i tot, la tramuntana, a la Ruta del Vi DO Empordà. La iniciativa […]
Bodevi ofereix el servei de recomanació de vins, però sempre amb la l’explicació directa dels propis productors i amb el valor afegit de poder realitzar, de manera gratuïta, tasts de vins online. En una entrevista al magazín ‘Connectats’, la CEO del projecte, Mariona Aparicio explica com va sorgir la idea de Bodevi, després de comprovar […]
Cada cop es veuen més als mercats. Són els vins naturals, que busquen minimitzar la intervenció en el procés d’elaboració. Els vins escumosos ancestrals són els que completen la fermentació en l’ampolla. Oleguer Martí, de Vins Noè, ha passat pel ‘Sant Cugat a fons’ per parlar de les característiques d’aquests tipus de vins.
Per acompanyar un bon àpat o per gaudir d’un moment especial, els cellers i cerveseries de Sant Cugat disposen de bons productes. A més, per qui ho necessiti, els establiments també fan servei a domicili. Notícia actualitzada a data de 15/12/2020 Cal Caballu El celler històric i queviures Cal Caballu, al carrer Plana de l’Hospital, […]
És temps de calçotada i cal acompanyar-lo amb un bon vi. Blanc amb una certa criança per als calçots i negre amb cos per a la carn a la brasa i la coca de recapte. Aquestes són les recomanacions d’Oleguer Martí, de Vins Noè, que ha passat pel ‘Sant Cugat a fons’ aquesta setmana per […]
S’acosten dies d’àpats importants que combinen a la perfecció amb vins de molts tipus diferents. De totes les combinacions possibles i criteris n’ha parlat Oleguer Martí, propietari de Vins Noe, al magazín ‘Sant Cugat a fons’. L’escudella i carn d’olla marida amb el cava L’escudella i la carn d’olla, un àpat clàssic català pel dia […]
Oleguer Martí, de Vins Noé visita aquesta setmana la secció ‘Vins’ del magazín ‘Sant Cugat a fons’ per endinsar-se en una de les denominacions d’orígen més reconegudes a àmbit nacional i internacional, els vins del Priorat. Martí repassa les principals característiques d’aquests vins, la forma de producció i com en menys de 50 anys han […]
Jordi Alcover i Sílvia Naranjo són els autors de ‘La Guia de vins de Catalunya’ que s’ha presentat aquest dimarts al ViLab de Sant Cugat. Es tracta de l’onzena edició d’aquesta iniciativa que recull 1.400 referències i una llista dels millors vins de 267 cellers. L’obra, editada per La Lectura Subversiva i ‘El Punt Avui’, […]
El magazin ‘Sant Cugat a fons’ ha estrenat aquest diumenge una nova secció, centrada en el món del vi. Oleguer Martí, de Vins Noè, visitarà una vegada al mes el programa per parlar de tot el que envolta aquest món. La primera secció s’ha dedicat a les denominacions d’origen, en què consisteixen i com regulen […]

