Amb la proximitat de Nadal, torna a moltes pastisseries de Sant Cugat un dolç d’origen italià que a poc a poc s’ha convertit en unes postres essencials en els dinars i sopars d’aquesta època festiva. Aquest pastisset de brioix, que es pot omplir de xocolata, fruites confitades o panses, és el panettone, i a la […]
El torró de crema cremada és el dolç estrella del Nadal a Sant Cugat. Tot i això, els santcugatencs aposten cada vegada més per la innovació que ofereixen les pastisseries. El torró de mojito de la pastisseria Sàbat i el tronc de nadal amb caramel i gingebre de Dolç són algunes de les novetats. Els […]
L’espai ‘Amb molt de gust’ fa un repàs dels dolços que poden formar part dels àpats d’aquest Nadal. El mestre pastisser de l’establiment Dolç, Yann Duytsche, ha visitat la secció gastronòmica del magazín per parlar d’algunes de les especialitats de la seva pastisseria com el ‘panettone’, el tronc de Nadal i el torró de coco […]
La pastisseria Dolç, situada al carrer de Josep Puig i Cadafalch, ha guanyat el premi al millor ‘panettone’ artesà de l’Estat espanyol, que entrega el Gremi de Pastissers de Barcelona. L’establiment dirigit per Yann Duytsche des de fa una dècada ha estat la millor de les 22 pastisseries que s’han presentat al guardó i ha […]
S’apropa la Setmana Santa i amb ella una de les tradicions més dolces, les mones de Pasqua. L’espai gastronòmic ‘Amb molt de gust’ dedica els seus minuts a conversar amb el director general de Chocolat Factory, Vladimir Fileski, i el gerent de la pastisseria Dolç, Yann Duytsche. El dos expliquen com es preparen els dies […]

