Puntes de coixí


  • Comparteix:

esther.madrona

Esther Madrona

regidora d'ERC-MES i tinenta d'alcaldia de Cultura, Educació, Esports i Joventut


Publicat: el 15/jun/21
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Divendres 25 de juny comença la Festa Major. Una Festa Major que no serà com les d'abans ni com les que vindran. Una Festa Major que arriba en un moment en què hem vist que la cultura és necessària, és segura i en què trobem a faltar el 'trobar-nos'.

Cinc dies de festa grossa amb el Paga-li, Joan i les activitats de cultura popular com a eix vertebrador complementades amb concerts, espectacles diversos, cinema a la fresca... Més de 100 activitats en diversos espais de la ciutat (amb alguns de nous, com La Unió o els Jardins del Vallès) en una programació que, com les puntes de coixí, s'ha fet amb cura i sumant esforços amb les entitats en cada passada de fil.

Una Festa Major que va dedicada als joves de la ciutat, un dels col·lectius que més ha patit durant aquesta temporada. Amb els condicionants actuals, podran viure concerts de mitjà i gran format a la seva ciutat, tots de forma gratuïta, i també tindran l'oportunitat de retrobar-se amb (o, per què no, descobrir) les tradicions locals o la dansa urbana.

Els infants també tindran els seus espais per reconnectar amb la cultura: circ, titelles, dansa aèria, cinema a la fresca... I la població adulta podrà gaudir d'activitats tradicionals (com el jazz o el swing) i descobrir-ne de noves (com un recital líric al Parc Central).

Un dels trets més característics de la nostra Festa Major és la implicació de les entitats de la ciutat, que configuren gran part del programa d'activitats. Sense elles, aquests 5 dies de festa no existirien, i vull aprofitar aquestes línies per agrair-los la capacitat d'adaptar-se en un context diferent i canviant sempre amb una mirada positiva (i a les que aquest any no ens podem trobar... ho farem amb més ganes l'any vinent!)

Aquesta serà una Festa Major per no oblidar mai: després d'un any sense aquesta sensació, recuperem els carrers i la festa!

Seguim...

ESTHER MADRONA és regidora d'ERC-MES i tinenta d'alcaldia de Cultura, Educació, Esports i Joventut



  • Comparteix:

COMENTARIS

Lo dit, només donen per dirigir un esplai, o bé una comissió de festes….., gestionar l’Ajuntament , el hi bé molt, però que molt gran.

Pere Ferrer Morello. Enviat el 15/jun/21


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.