Francesc Marzá, un president amb majúscules


  • Comparteix:

joan.garcia

Joan Garcia


Publicat: el 18/set/19
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Francesc Marzá, en Keko, tanca sis anys al capdavant de la presidència del Patí Hoquei Club Sant Cugat. Alegre, treballador, comprensiu, carismàtic i allunyat del soroll. La seva principal virtut, ser empàtic amb tothom i ser coherent. Avui en dia és difícil trobar coherència en el món esportiu, però en Keko la té i molta.

Sis anys passen ràpid o lent. Al Keko segur que li han passat molt ràpid perquè la seva obra quedarà a la història del club santcugatenc. La seva etapa serà recordada per l'àmbit esportiu i social. Esportiu per consolidar el planter qualitativament i quantitativament i tres ascensos a Ok Lliga, dos femenins i un masculí que van ser històrics. A nivell social, l'organització de diferents Campionats de Catalunya i la Copa de la Princesa juntament amb els actes del 50è aniversari han estat moments màgics de l'entitat.

En Keko marxa, però queda la seva obra, el seu treball, la seva sinceritat i la seva paciència amb situacions viscudes gens fàcils de gestionar. Un pav 2 ple de deficiències per competir a Ok Lliga, una coberta de la pista de la ZEM Jaume Tubau que encara no s'ha fet i tots els problemes que això ha suposat amb les famílies del club. Mai un retret ni una mala paraula del Keko cap a ningú. Paciència contra les dificultats.

En Keko ha transformat el club i l'ha sacsejat amb la seva manera de fer. Un president que s'afegeix a la llarga llista d'expresidents que han lluitat pel club com en Miquel Soler i l'Antoni Pérez. Gràcies Keko pel tracte i per la teva feina.


JOAN GARCIA és editor d'Esports de Cugat Mèdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.