Club Handbol Sant Cugat, reptes esportius i socials temporada 2019-2020


  • Comparteix:

julia.lopez.arenas

Julià López Arenas


Publicat: el 9/oct/19
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Afrontem la nova temporada amb importants reptes socials. L'objectiu principal, en aquest sentit, és seguir essent un club formatiu; fer una aposta clara i decidida pel planter, treballant per a fer créixer les jugadores i jugadors com esportistes i com a persones, sense renunciar a continuar fent passes endavant ni a assolir èxits esportius.

Ens hem proposat ser un club d’handbol de referència, esmerçant esforços per a assolir la competitivitat dels nostres equips i fer créixer l’afició pel nostre esport al municipi. Tanmateix volem ser un club d’acollida, tolerant i integrador, però per damunt de tot, formatiu: la tasca dels entrenadors és també la d’educar les jugadores i jugadors en els valor de l’handbol: volem mostrar una actitud exemplar: la humilitat, la responsabilitat, l’esforç i el compromís, la solidaritat i, de manera especial, el respecte envers la tasca dels àrbitres, envers els equips rivals, el públic, els companys...etc. Volem ser un club inclusiu, arrelat al municipi, que permeti, a tothom que ho desitgi, poder practicar l’handbol formant part d’algun dels equips del club. Avui el Club Handbol Sant Cugat ja compte amb gairebé tres-cents jugadors federats.
Esportivament, el repte és competir al màxim nivell: que el sènior “A” masculí a la 1a Nacional ocupi un lloc a la part alta de la classificació i que la majoria dels primers equips de la base disputin amb regularitat la Lliga catalana. Que la resta d’equips també competeixin per a assolir els seus objectius. També estem apostant pel creixement, temporada rere temporada, dels equips femenins del club.


JULIÀ LÓPEZ-ARENAS és president del Club Handbol Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.