El Club Voleibol SC s'ha inscrit a superlliga femenina


  • Comparteix:

El CVSC s'ha inscrit a superlliga femenina tot i no tenir encara suport econòmic per la propera temporada de cap espònsor concret. Marc Llinars es confirma com a nou tècnic del sènior femení i Carles Castro deixa la presidència del club després de molts anys al capdavant. Miquel Martínez és el millor col·locat per substituir-lo.

El CVSC comença a perfilar la propera temporada amb les idees més clares després d'inscriure's el passat dijous a superlliga femenina. Les noies vermell i negres ja tenen, a més, nou entrenador: Marc Llinars, l'ex seleccionador català i segon de la selecció espanyola de voleibol ha acceptat el repte d'entrenar l'únic conjunt català de la categoria.
Pel que fa a l'espònsor, l'entitat està negociant amb moltes empreses, algunes d'elles facilitades des de la direcció general d'esports de la generalitat, per aconseguir el suport financer necessari. Recordem que el pressupost estimat per poder competir amb garanties en aquesta divisió és de 240.000 euros.
En quant al capítol de fitxatges i baixes, no s'han mogut gaires fitxes: l'actual president, Carles Castro, està negociant amb totes elles i en funció de les instruccions de Marc Llinars. De moment no se'ns ha facilitat cap nom però aquests no trigaran en arribar.
A banda d'això, Castro confirma que no continuarà al capdavant de la presidència del club. El seu substitut encara no es coneix però tot fa indicar que serà Miquel Martínez.
En un altre ordre de coses, per concloure la temporada es celebrarà dijous un sopar de germanor que celebrarà el quinzè aniversari de l'entitat i que comptarà amb la presència de l'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder i el secretari d'esports de la Generalitat de Catalunya, Rafael Niubó, entre d'altres autoritats.

Sentim ara l'entrevista que va realitzar ahir el nostre company Xavi Vellerino al president Carles Catro parlant de la trajectòria d'aquest al club santcugatenc i del futur de l'entitat, especialment del seu sènior femení.

ENTREVISTA A CARLES CASTRO



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.