Coordinadora: L'Ajuntament i la coordinadora modificaran els criteris de subvenció


  • Comparteix:

La coordinadora d'entitats esportives i l'Ajuntament tenen previst revisar els criteris de subvencions que es donen als clubs esportius. Diferenciar l'esport federat del de promoció, donar més impuls als projectes esportius i retallar la diferència que hi ha entre esports individuals i col.lectius són els tres principals criteris que es volen modificar.

La coordinadora continua treballant aquest mes de juliol per tractar dos temes difícils. D'una banda, la confecció d'una graella d'instal.lacions pels clubs esportius de la nostra ciutat i de l'altra, la revisió dels criteris de subvencions que otorga l'Ajuntament als clubs esportius.

Pel que fa al primer tema, aquest dijous es reuniran totes les entitats implicades per acabar de confeccionar una graella definitiva d'on queden ubicats els clubs. Després s'haurà de presentar a la regiduria d'Esports perque dongui el vistiplau.

El segon tema és més feixuc ja que hi ha molts continguts i diferents punts en quant a les xifres que es donen a cada entitat. Ramon Martos, president de la coordinadora, comenta les tres primeres innovacions que es volen introduïr en els criteris.

Ramon Martos

Volem la revisió dels criteris de subvencions perque tothom pugui canviar el que cregui oportú


De moment aquesta revisió haura d'esperar ja que el que més urgeix és la graella d'instala.lacions esportives dels clubs. Aquest dijous es podria definir quins horaris té cada club i quan disputa els partits oficials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.