Aeromodelisme: El CIC-3 rebaixa la quantitat econòmica i l'entitat es planteja busca un segon spònsor


  • Comparteix:

L'empresa CIC-3, spònsor del Club Aeromodelisme Sant Cugat, ha anunciat al club santcugatenc que rebaixarà la quantitat ecònomica respecte a altres temporades. Això perjudica a l'entitat local de cara a la organització de la tercera edició de la Copa Extreme que es farà a la nostra ciutat els dies 6 i 7 de Novembre. La cerca d'un segon patrocinador és la solució per paliar la nova situació econòmica.

La tercera edició de la Copa Extreme que es disputa el mes de Novembre a les instal.lacions de Can Graells sota la organització del Club Aeromodelisme Sant Cugat es farà tot i les dificultats econòmiques que comportarà.

El principal spònsor d'aquest club, CIC-3, ja ha anunciat que rebaixarà la quantitat econòmica que dona al club local. El president del Club Aeromodelisme, Paco valenzuela, comenta la nova situació econòmica de l'entitat.

Paco Valenzuela

CIC-3 ja ens ha comunicat la decisió i la solució és la búsqueda d'uns segon spònsor


Valenzuela ja ha explicat que no s'ha de dramatitzar la situació i que si no arriba el segon spònsor hauran de rebaixar el pressupost de la Copa Extreme.

Paco valenzuela

Haurem de rebaixar el pressupost de la Copa Extreme per fer possible aquesta competició


El que ja està assegurat és la presència dels millors pilots en acrobacia artística del món com el francès Stephane Carrier, el campió d'Espanya, Pepe Cano o Sebastiano Silvestri de San Marino. Els dies 6 i 7 al camp de vol de Can Graells una nova cita pels amants d'aquesta especialitat esportiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.