Acte social: La Penya Mil.leni de Sant Cugat proposa Brasil per la trobada mundial de penyes


  • Comparteix:

La Penya Mil.leni de Sant Cugat del Vallés ha presentat la candidatura de Brasil com a seu de la trobada mundial de penyes del 2005. L'entitat que presideix Jaume Guixà haurà de defensar aquesta proposta el dia 9 de setembre davant el consell consultiu de penyes i la directiva del Barça. Les altres opcions són Còrdova, Hospitalet i Tarragona.

La idea de que Brasil acollís la trobada mundial de Penyes del Futbol Club Barcelona va sorgir durant els preparatius del Fòrum de les cultures. L'esperit del Fòrum és el que ha empès a la Penya mil.leni de Sant Cugat del Vallés a apostar per Brasil, i més concretament la ciutat de Rio de Janeiro. De moment la resta de penyes del vallès ja han donat suport a aquesta proposta mitjançant un llibre solidari i on també estan presents penyes d'altres indrets geogràfics de l'estat i, fins i tot, de França i l'Argentina. El president de la penya mil.leni de Sant Cugat, Jaume Guixà, explica quin és l'objectiu que persegueix la seva candidatura.

Jaume Guixà

Volem que l'esperit de barcelonisme arreli a Brasil


Pel que fa a personalitats ja han donat el seu suport, ex jugadors llegendaris com el porter Antoni Ramallets o el pare Joan Morera que és soci de la penya i que ha estat més de 40 anys a Veneçuela fent diverses tasques socials. Guixà explica el paper d'aquestes dues persones a la seva candidatura.

Jaume Guixà

Ramallets és una figura pel barcelonisme i ens ha ajudat molt en aquesta proposta


Hospitalet, Còrdova, Tarragona o Brasil són les quatre candidatures que volen ser la seu de la trobada mundial de penyes. El dia 9 es presentaran les diferents propostes amb 40 minuts d'exposició del projecte. La junta directiva i el consell consultiu de penyes designaran el lloc escollit el dia 11 coincidint amb el dia dels barcelonistes al Fòrum.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.