Futbol-sala: El Winterthur Sant Cugat derrota al Sant Celoni


  • Comparteix:

El Winterthur Sant Cugat guanya per 8 gols a 6 al Sant Celoni en el primer amistós de la pretemporada disputat al PAV-3. Els d'Antonio Estremera fan un bon partit davant un rival d'inferior categoria. El matx està marcat per la bona actuació del nou fitxatge vermell-i-negre, el tanca Alberto Peral, que demostra la seva qualitat en el tram final de partit.

L'entrenador del Winterthur Sant Cugat, Antonio Estremera, fa una valoració positiva del partit disputat davant el Sant Celoni. L'equip només fa una setmana que ha començat les sessions d'entrenament i els jugadors van notar la falta de preparació física. Tot i així van fer un bon partit i va destacar el nou fitxatge procedent del Ripollet, Alberto Peral. Estremera fa una valoració del jugador i creu que serà un peça clau per l'equip.

Antonio Estremera

És un gran jugador que sap dirigir i organitzar l'equip.


Alberto va poder demostrar les seves qualitats durant el partit. En canvi, el nou fitxatge Gustavo va ser baixa en aquest primer matx de la pretemporada .



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.