PENYES: La tercera edició del calendari Penya Mil·leni 2005 s'entregarà a totes les Penyes del Barça


  • Comparteix:

La tercera edició del calendari de la Penya Mil·leni 2005 es va presentar ahir a la Sala de Columnes del Camp Nou. 12 penyes de diferents punts de l'Estat estan representades en cada un dels mesos. El president de la Penya Mil·leni, Jaume Guixà, el regidor d'esports, Xavier Cortés, i diferents directius del Barça van ser presents a l'acte.

El calendari s'ha confeccionat amb làmines sota el títol ``Missatge solidari de les Penyes del Barça al Fòrum de les Cultures 2004´´. Un total de cent-noranta làmines s'han presentat al concurs, de les quals dotze han estat les seleccionades pel calendari que ha editat la Penya Mil·leni de Sant Cugat. Un dels assistents a l'acte, el regidor d'esports Xavier Cortés, destaca la figura del president de la penya Jaume Guixà.

Xavier Cortés

Jaume Guixà ha estat la peça clau per tirar endavant aquesta iniciativa


Una edició de cada calendari s'entregarà a les 1400 penyes que té el Futbol Club Barcelona repartides per tot el món. El total de les làmines presentades servirà per editar un llibre amb el títol Llibre Solidari. L'ajuntament de Sant Cugat intervindrà en el llibre encara que es desconeix en quin sentit ho farà com explica Cortés.

Xavier Cortés

L'Ajuntament treballa amb la idea de fer una gran presentació del llibre


Estarem atents als propers dies per veure el calendari de la Penya Mil·leni de la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.