FUTBOL SALA: L'Olympic Floresta cau golejat per 8 a 2 a la pista de la Union Las Palmas


  • Comparteix:

L'Olympic Floresta comença el 2005 amb una derrota a la pista de la Unió Las Palmas per un contundent 8 a 2. Els florestans, molt desencertats durant tot el matx, no van poder amb un rival que va ser superior. Amb aquesta derrota l'Olympic porta nou partits consecutius sense guanyar i està a un pas d'entrar en la zona de descens.

Quan la coses no surten pot venir un nou any i que les coses millorin, però de moment aquesta dita no ha estat així per a l'Olympic Floresta.
Això és el que, segurament, pensa més d'un jugador, entrenador o directiu de l'Olympic Floresta, ja que tot i començar el 2005 amb ganes i força, el resultat va ser el mateix que els del 2004: una derrota. Aquesta vegada bastant contundent, ja que es va perdre a la pista de la Union Las Palmas per un ampli vuit a dos. Aquest marcador mostra les dues principals problemàtiques del conjunt de José Luis Sánchez; la defensa, que no està gens encertada, i la part de davant de l'equip amb un baix potencial ofensiu.

Amb aquest panorama i tenint en compte la moral de l'equip, que està bastant tocada, les possibles solucions per resoldre aquesta situació es compliquen cada dia més.

Si parlem del joc de l'Olympic hem de dir que no és bo i els resultats tampoc. El fet que els florestans portin nou partits consecutius sense conèixer la victòria marca la tònica amb que es troba. El president florestà, Joan Ramon Subirats, explica la dinàmica actual en que es troba l'Olympic.

Joan Ramon Subirats

No estem en una bon moment. L'equip està baix de moral.


Subirats també parla de les solucions que s'han de buscar per començar a obtenir resultats i fer una millor segona volta.

Joan Ramon Subirats

Hem de buscar solucions.


El proper partit per l'Olympic serà d'aquí a dues setmanes, ja que la proper cap de setmana serà jornada de descans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.