BÀSQUET: El sènior femení de la UESC ja és tercer a la lliga


  • Comparteix:

El sènior femení de la UESC ja és tercer de la Segona Catalana després de la victòria davant l'AESE de l'Hospitalet per 71 a 41. Les santcugatenques van ser les clares dominadores d'un matx on l'equip rival no va tenir cap opció de victòria. El proper matx per les vermell-i-negres serà aquest cap de setmana a la pista de l'Imma de Barcelona.

Amb un bon joc el primer equip femení de bàsquet de la UESC es va impossar amb claredat a un dels conjunts més fluixos de la Segona Catalana, l'AESE. El conjunt visitant va ser inferior en tots els aspectes del joc i el marcador de 71 a 41 així ho mostra. Les noies d'Itas Luque no es van haver d'emprar a fons per treure endavant un matx que ja, des de bon principi, es va posar de cara. En tots els parcials la UESC va acabar per davant en el marcador mostrant el seu domini a la pista. Una de les jugadores de la UESC, Laia Baqués, diu que va ser un partit tranquil per a les santcugatenques.

Laia Baqués

Va ser un matx tranquil


La defensa va funcionar, les cistelles entraven i l'equip rival deixava jugar. Davant d'aquest clara superioritat, l'entrenadora santcugatenca va poder moure molt la banqueta i fer entrar a la pista a totes les jugadores de l'equip vermell-i-negre.

Després del període de vacances s'esperava una UESC amb un ritme més lent, però això no es va notar gens degut a la inferioritat de l'AESE i al bon partit de les santcugatenques. Baquès parla sobre això.

Laia Baquès

Les vacances no es van notar tant.


Amb aquesta victòria la UESC és tercera a la classificació, per darrere del Ronda i el Sarrià que van perdre i tenen 23 punts, un més que les vermell-i-negres. La propera jornada la UESC visitarà la pista de l'Imma de Barcelona. Serà un matx difícil tenint en compte que l'Imma està a mitja taula i com a local és dels millors conjunts del campionat. Baquès creu que s'haurà de plantejar un partit fort.

Laia Baquès

S'haurà de plantejar un partit fort.


Esperem que la UESC pugui continuar amb el seu bon joc i aconsegueixi un bon resultat en la seva visita a la pista de l'Imma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.