ATLETISME: Rovira, el millor de Catalunya en l'especialitat de llançament de pes


  • Comparteix:

El llançador de pes santcugatenc, Eloi Rovira, guanya amb el seu Club, el FC Barcelona, la Copa Catalunya. En l'actuació personal Rovira va ser el millor de la seva categoria fent una marca de 16 metres i 24 centímetres. La propera prova pel santcugatenc serà aquest cap de setmana a València amb la Copa del Rei.

Eloi Rovira ha començat amb bon peu aquest nou any. Primera competició del 2005 i primera victòria, tant a nivell d'equip com a nivell personal.
Amb el seu equip, el FC Barcelona, el santcugatenc ha aconseguit la Copa Catalunya. Tot i guanyar, el club blau-grana ho va tenir difícil, ja que el Carrefour Lleida va lluitar fins a l'últim moment per poder-li treure el campionat. Eloi Rovira es mostra molt satisfet per haver guanyar aquesta Copa Catalunya.

Eloi Rovira

Estic content per haver guanyar aquesta Copa Catalunya.


Rovira, va ser el milor en la seva especialitat, i d'aquesta manera va revalidar en títol aconseguit la temporada passada. Amb una marca de 16 metres i 24 centímetres va guanyar amb molta comoditat a la resta dels seus rivals. Rovira diu que actualment a Catalunya no hi ha ningú millor que ell.

Eloi Rovira

A veure si aquest any podem aconseguir aquesta competició.


La propera cita pel santcugatenc serà aquest cap de setmana a València en la Copa del Rei. Rovira parla d'aquesta competició.

Eloi Rovira

No hi ha ningú a Catalunya millor que jo.


Esperem que hi hagi sort i Rovira torni a Sant Cugat amb una altra victòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.